HIJAUKAN RUMAH ANDA

HIJAUKAN RUMAH ANDA DENGAN GAHARU, IA AMAT MUDAH... HANYA JARAK ANTARA POKOK GAHARU 3 KAKI, TARGET 10 POKOK/RUMAH. OLEH YANG DEMIKIAN KAMI MEMBEKALKAN MINIMUM 10 POKOK GAHARU(RM10/POKOK-TERUS TANAM), KOS HANTAR FREE KE SELURUH SARAWAK.

INOKULAN 4 MOON BOOSTER - RM450/LITER

Dapatkan Inokulan SGB untuk pokok gaharu,TERBUKTI menghasilkan teras gaharu. minimum order rm310/liter, penghantaran free/percuma ke seluruh malaysia

Terbukti menghasilkan teras dalam masa tempoh 4 bulan.

hanya pembeli yang sah melalui IGS sahaja akan di bimbing mengenai teknik inokulasi dan dalam tempoh inokulasi telah dilakukan selagi tidak di campur dengan inokulan dari pihak lain.
BIJI GAHARU UNTUK DIJUAL

MUSIM BIJI GAHARU SUDAH TAMAT,, TUAN PUAN BOLEH CALL ATAU SMS 0138494242 MR ADI UNTUK BELI BIJI GAHARU. BIJI GAHARU SUBINTEGRA / CRASSNA / MALACANSIS 1kg = RM900 = lebih kurang 4000 biji 1/2kg= RM500 minimum booking : 1/2kg = RM450

mr adi
0138494242

DI JANGKA ADA JUN 2016


Thursday

Home » , , , » PERCUMA SOFTWARE INOKULASI POKOK GAHARU

PERCUMA SOFTWARE INOKULASI POKOK GAHARU

atas sokongan tuan puan kepada kami selama ini, Tuan puan boleh donwload percuma software inokulasi pokok gaharu, ia direka khas untuk mengetahui jumlah cecair inokulan yang akan digunakan untuk satu satu pokok gaharu, cuma yang anda tahu ialah beberapa data dari pokok gaharu seperti ketinggian pokok gaharu, ukur lilit pokok gaharu, saiz mata gerudi. anda hanya masukkan ukuran tersebut dalam software dan jumlah kedalaman mata gerudi, jarak antara mata gerudi, jumlah inokulan untuk satu lubang, jumlah inokulan untuk satu pokok gaharu automatik anda akan perolehi..... sekiranya anda mempunyai masalah sila hubungi kami di rosdindi@yahoo.com atau melalui hp 0138494242.

sila hubungi saya


No comments:

Post a Comment