HIJAUKAN RUMAH ANDA

HIJAUKAN RUMAH ANDA DENGAN GAHARU, IA AMAT MUDAH... HANYA JARAK ANTARA POKOK GAHARU 3 KAKI, TARGET 10 POKOK/RUMAH. OLEH YANG DEMIKIAN KAMI MEMBEKALKAN MINIMUM 10 POKOK GAHARU(RM10/POKOK-TERUS TANAM), KOS HANTAR FREE KE SELURUH SARAWAK.

INOKULAN 4 MOON BOOSTER - RM450/LITER

Dapatkan Inokulan SGB untuk pokok gaharu,TERBUKTI menghasilkan teras gaharu. minimum order rm310/liter, penghantaran free/percuma ke seluruh malaysia

Terbukti menghasilkan teras dalam masa tempoh 4 bulan.

hanya pembeli yang sah melalui IGS sahaja akan di bimbing mengenai teknik inokulasi dan dalam tempoh inokulasi telah dilakukan selagi tidak di campur dengan inokulan dari pihak lain.
BIJI GAHARU UNTUK DIJUAL

MUSIM BIJI GAHARU SUDAH TAMAT,, TUAN PUAN BOLEH CALL ATAU SMS 0138494242 MR ADI UNTUK BELI BIJI GAHARU. BIJI GAHARU SUBINTEGRA / CRASSNA / MALACANSIS 1kg = RM900 = lebih kurang 4000 biji 1/2kg= RM500 minimum booking : 1/2kg = RM450

mr adi
0138494242

DI JANGKA ADA JUN 2016


Thursday

Home » , , » Kesan penggunaan Inokulan 4 moon booster

Kesan penggunaan Inokulan 4 moon booster

Alhamdulillah....

Akhir nya dengan izin Allah SWT setelah 8 bulan di suntik dengan inokulan gaharu 4 moon booster , maka telah terbentuk teras gaharu.....

 
 
 
Sememang nya penghasilan inokulan gaharu 4 moon booster yang di hasilkan oleh Profesor Ku Halim Ku Hamid dari Uitm Shah Alam, memang amat membanggakan fakulti di Uitm....Tidak sia sia inokulan ini mendapat anugerah GOLD  (Pingat Emas)......bagi produk berasaskan Bio.
 
Penulis bersama Profesor Ku Halim Ku Hamid di lokasi seminar gaharu yang baru baru ini di adakan di Guar Chempedak Kedah..... Buku terbitan beliau (dalam tangan penulis seperti pada gambar) telah di terjemahkan ke bahasa cina sebanyak 1000 naskah untuk di hantar ke Negara China........Segala tohmahan dan ejekan dari pengusaha gaharu tempatan dan rakan rakan yang ramai memfitnah bahawa inokulan 4 moon booster hanya merosakkan kayu gaharu telah terjawab.......... Baru baru ini beliau telah memberi pembentangan mengenai gaharu di Universiti di Negara Brunei Darussalam....

Dengan perwatakan beliau yang low profile dan tidak meninggi diri serta bersabar terhadap tohmahan rakan rakan gaharu samada kawan yang telah dikenali semamangnya telah membuahkan hasil dengan izin Allah SWT.


Tidak lari dari fitnah sebelum ini adalah Southern Farm Valley (Johor) SB ( En. Ali Bacha)  yang mendapat hak mengedar inokulan 4 moon booster juga terpaksa menerima sebelum ini  segala fitnah serta tohmahan bagi menjatuhkan reputasi inokulan 4 moon booster. Sekarang semua kawan kawan yang pukul dari belakang akan terlopong mulutnya di sebabkan keberkesanan inokulan ini dengan Izin Allah SWT.

Gambar di atas juga menunjukkan penghasilan solid gaharu selepas 8 bulan suntikan menggunakan inokulan 4 moon booster......... Tidak perlu banyak kerja curving pada batang gaharu di atas....Gred gaharu ini di pasaran boleh mencapai harga RM500/kg......berbaloi dengan tempoh 8 bulan setelah inokulasi berdasarkan beberapa factor pokok gaharu yang di suntik. 
yang amat memeranjatkan saya , penghasilan ring gaharu kelihatan pada keratin rentas pokok gaharu...ini hanya tempoh suntikan dalam masa 8 bulan sahaja. ini kearah penghasilan gaharu yang berkualiti.


No comments:

Post a Comment